Буковинські лучники знов серед кращих

З 27 по 31 січня поточного року в Харкові відбувся чемпіонат України зі стрільби із лука в приміщенні серед дорослих та юніорів. У змаганні взяли участь команди із 9 областей України та Києва. Усього за звання чемпіона України змагались 232 лучники.
Вихованці Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву м.Чернівці зі стрільби із лука не схибили і знов показали себе з найкращої сторони. Так команда юніорів, до складу якої увійшов вихованець СДЮСШОР Смірнов Олексій, стала найсильнішою, виборовши золото. Також чемпіонками України в командній першості стали юніорки (до складу команди увійшла учениця СДЮСШОР Шубкіна Ольга). Команда юніорів – Чернівці-2, (Гордей Юрій і Петрюк Даніїл) вибороли шосте місце. А друга наша команда юніорок, яка була сформована виключно із вихованок СДЮСШОР Вірсти Каріни, Сергєєвої та Марчук Катерин, також посіла шосте місце.
Олексюк Вікторія у складі жіночої команди стала бронзовою призеркою чемпіонату.
В особистій першості Смірнов Олексій виб оров бронзу, Шубкіна Ольга стала п’ятою, Гордей Юрій – шостим, Орлик Яна та Петрюк Даніїл – дев’ятими.
В результаті запеклої боротьби буковинські лучники загалом вибороли 14 медалей, з яких 6 золоті.
Ми вітаємо наших вихованців з черговим вдалим виступом і бажаємо їм подальшого спортивного вдосконалення та нових перемог.

Інструктор-методист СДЮСШОР зі стрільби із лука
Наталя ФОКЕЄВА