Видовищний фінал студентських ігор з волейболу серед коледжів та технікумів

У спортивній залі Чернівецького політехнічного коледжу відбулась фінальна частина ХІV обласних Спортивних ігор серед студентської молоді вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. з волейболу серед юнаків.
В першому півфіналі команда кооперативного коледжу, яка вважалась фаворитом в протистоянні з господарями майданчика політехнічним коледжем, несподівано поступилась за підсумками трьох партій. У другому півфіналі спортсмени з Новоселицького медичного коледжу впевнено здолали команду індустріального коледжу, яка доволі неочікувано вийшла у фінальну частину перемігши у неймовірно сильній підгрупі.
Матч за третє місце спочатку проходив в доволі рівній боротьбі, проте під час другої партії більш влучнішими та фартовими були спортсмени індустріального коледжу, які зуміли створити сенсацію та вибороти бронзові нагороди у команди кооперативного коледжу.
У грі за перше місце студенти-медики з Новоселиці впевнено обіграли команду політехнічного коледжу ставши чемпіонами змагань другий рік поспіль.
Переможців та призерів змагань було нагороджено кубками та дипломами Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Інструктор-методист
обласного відділення
КФВС МОН України
Ю.А.Корицький