Змагання з баскетболу серед дівчат коледжів та технікумів

У місті Чернівцях пройшли обласні змагання з баскетболу серед дівчат, які навчаються у вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. За першість змагались навчальні заклади міста Чернівців та області. Протягом трьох днів дівчата показували свою вправність та вміння у цьому виді спорту.
У змаганнях взяли участь 9 команд, які були розподілені на попередньому етапі на три групи. Переможці груп та найрезультативніша команда серед тих, які посіли другі місця увійшли до фінального етапу.
У першому півфіналі команда педагогічного коледжу, впевнено здолала спортсменок з індустріального коледжу.
В іншому півфіналі боротьба була дуже запеклою адже між собою зійшлись географічні сусіди з Вижницького району: Вашковецький медичний коледж та Вижницький коледж прикладного мистецтва. Фаворитом цієї гри вважалась команда Вижницького коледжу, але несподівано дівчата Вашковецького медичного коледжу зуміли взяти гру під свій контроль та оформити путівку до фіналу.
У так званому маленькому фіналі спортсменки з Вижниці зуміли зібратись після важкого емоційного півфіналу та забезпечити собі ІІІ місце здолавши опір команди індустріального коледжу.
Фінальна гра проходила з перевагою більш майстровитих студенток педагогічного коледжу, які куражились на майданчику та подарували глядачам видовищну гру. В результаті вони зуміли з розгромним рахунком здолати команду Вашковецького коледжу, яка всі свої сили віддала у півфіналі.
Переможців та призерів змагань було нагороджено кубками та дипломами Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Інструктор-методист обласного
відділення КФВС МОН України
Ю.А.Корицький