У коледжі Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича відбулось обласне методичне об’єднання викладачів та керівників вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. області

На факультеті фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича відбулось засідання обласного методичного об’єднання викладачів та керівників вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. області.
Вступне слово про навчальний заклад було надано голові предметної комісії загальноосвітніх дисциплін Марко І.В. та керівнику фізичного виховання Михайлович М.М. Заняття на тему: «Вивчення комплексу вправ із степ-аеробіки» проводив молодий спеціаліст з фізичного виховання Хапко Д.М.
Вивчення комплексу вправ із степ-аеробіки проходили під музичний супровід. Студенти показали відмінне відчуття ритму та вміння виконувати рухи в такт музики. Заняття відзначалось раціонально підібраними вправами та високою моторною щільністю. Викладач зумів відмінно подати навчальний матеріал та забезпечити позитивний настрій серед студентів та присутніх.
Аналіз відвіданого заняття показав, що викладач досконало володіє методикою викладання фізичного виховання, проводить його на високому науковому методичному рівні та володіє сучасними вимогами до проведення занять з фізичного виховання, ознайомлений з нормативно-правовою базою щодо викладання предмету. Також творчо здійснює викладання курсу фізичного виховання, вміло застосовує передовий педагогічний досвід.
У роботі методичного об’єднання взяли участь начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Жукотинський К.К. та інструктор-методист відділення Корицький Ю.А.

Інструктор-методист
обласного відділення КФВС МОН України
Ю.А.Корицький