На Буковині робінгуди продовжують боротьбу за медалі

Другий день змагань ХІІ літньої Універсіади України зі стрільби із лука пройшов у значно кращих погодних умовах. Якщо у перший день було холодно і вітряно, то сьогодні була прекрасна сонячна погода.
Основна боротьба розгортається між студентами Харківської та Львівської областей. Зокрема, в особистих змаганнях олімпійського раунду серед жінок перемогу отримала Маркова Анастасія з першої команди Харківської області(студентка ХДАФК), яка в боротьбі за перше місце перемогла Мацех Мартуз другої команди Львівської області(студентка ЛДУФК). Третє місце посіла Баранюк Олена з першої команди Львівської області(ЛДУФК), яка перемогла Череп Юлію з команди Чернівецької області.
Серед чоловіків у боротьбі за третє місце Куций Валентин з першої команди Сумської області поступився Комар Антону з першої команди Львівської області(студент НУ «ЛП»), а переможцем став Колесник Максим з першої команди Харківської області. Йому поступився Омельченко Ігор з першої команди Сумської області.
У командних змагання з блочного луку серед чоловіків перемогла команда Львів-1, друге посіла команда м.Києва, третє –Харків-1. Серед жінок змагались тільки дві команди – команда Харків-1 перемогла команду Львів-1.
Передав начальник Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

DSC_0020 DSC_0033